Renovado
Hozee Scutec Scutec Pin, Cap de Plastic Baby Ace de Siguranță blocare de Siguranță Colorate pentru a Face Bijuterii pentru Pături pentru Rufe Ac(6 Colorat Pâine în Formă de ace)

Hozee Scutec Scutec Pin, Cap de Plastic Baby Ace de Siguranță blocare de Siguranță Colorate pentru a Face Bijuterii pentru Pături pentru

Disponibilitatea produsului: En el almacén.
RON 10.98

În condiții de siguranță și convenabil de design, utilizați pentru copil sau adult cârpă scutece tradiționale, minunat și accesoriu practic.Potrivit pentru utilizarea de spălătorie ac, bijuterii, pături, material tricotat, meșteșuguri și așa mai departe.Super tare scutec pinii sunt realizate din oțel inoxidabil, care rezista la îndoire, rupere sau ruginite.Plastic încuietori de siguranță face nu este ușor să fi deschis de către copii, în condiții de siguranță și de încredere, având o durată lungă de timp.Din oțel inoxidabil de calitate material, rezista în mod eficient de oxidare, pentru a preveni rugina și are durată lungă de viață.Caracteristică : 1. În condiții de siguranță și convenabil de design, utilizați pentru copil sau adult cârpă scutece tradiționale, minunat și accesoriu practic.2. Potrivit pentru utilizarea de spălătorie ac, bijuterii, pături, material tricotat, meșteșuguri și așa mai departe.3. Super tare scutec pinii sunt realizate din oțel inoxidabil, care rezista la îndoire, rupere sau ruginite.4. Plastic încuietori de siguranță face nu este ușor să fi deschis de către copii, în condiții de siguranță și de încredere, având o durată lungă de timp.5. Din oțel inoxidabil de calitate material, rezista în mod eficient de oxidare, pentru a preveni rugina și are durată lungă de viață.Caietul de sarcini : Tip de Element : Scutec Pins Material : Oțel Inoxidabil, Plastic Utilizare : utilizare Acasă Aplicare : Majoritatea oamenilor de Lista Pachet : 6 x Pinsor12 x Pini.

Parametrii produsului

Item Type:
Diaper Pins
Material:
Stainless Steel, Plastic
Usage:
Home use
Application:
Most people 
Package List:
6 x Pinsor :
12 x Pins :

Bunurile din categorie

Scroll